Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 94g483kcal15.4g0g47.6g0g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Pasta Torino tumma78g274kcal14.1g46.1g3.1g4.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g1638kcal61.6g98.4g110.4g10.8g
Valittu annoskoko277g819kcal30.8g49.2g55.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna139g410kcal15.4g24.6g27.6g2.7g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.8g19.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201