Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark7.8g41kcal0.6g2.5g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g233kcal4.2g5.8g22g0g
Valittu annoskoko28g117kcal2.1g2.9g11g0g
Annoskoko puolitettuna14g58kcal1.1g1.5g5.5g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.3g39.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881