Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)18g12kcal0.3g2.6g0g0g
Emmental, punaleima 17%3.5g10kcal1.2g0g0.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g7g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g56kcal3.2g5.8g2.2g0g
Valittu annoskoko28g28kcal1.6g2.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal0.8g1.5g0.6g0g
Arvot/100g100g100kcal5.7g10.3g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629