Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g4.2g15kcal0.2g2.9g0.3g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g4.2g5.8kcal0.2g0.8g0.2g0g
Vispikerma Flora 20%4.2g9kcal0.1g0.2g0.8g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 15g6.8kcal0.1g1.2g0g0.3g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g75kcal1.2g10.8g2.6g0.6g
Valittu annoskoko28g38kcal0.6g5.4g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal0.3g2.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g132kcal2.1g19g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397