Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6.8g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g4.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g3.6g8.5kcal0.4g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g29kcal1g2.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko29g14kcal0.5g1.1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.3g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g50kcal1.8g3.9g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271070