Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito valio15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Kananmuna, annos 65g4.7g6kcal0.5g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g101kcal3g12.8g4g0.4g
Valittu annoskoko28g50kcal1.5g6.4g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g25kcal0.8g3.2g1g0.1g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.5g7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412