Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g221kcal2.4g29g10.4g0.6g
Valittu annoskoko28g110kcal1.2g14.5g5.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g55kcal0.6g7.3g2.6g0.2g
Arvot/100g100g390kcal4.2g51.2g18.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465