Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu3.3g1kcal0g0.2g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g2.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g29kcal0g7g0g0g
Valittu annoskoko29g15kcal0g3.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0g1.8g0g0g
Arvot/100g100g51kcal0g12.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207