Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)8.7g24kcal1.6g0g2g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g8.7g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)8.1g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipulikuutiot Apetit1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g119kcal5.4g14.8g4.2g0.8g
Valittu annoskoko29g60kcal2.7g7.4g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal1.4g3.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g209kcal9.5g26g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589