Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g18g30kcal3.4g0g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g72kcal7.6g0.8g4g0.2g
Valittu annoskoko29g36kcal3.8g0.4g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.9g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal13.2g1.4g6.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176