Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.8kcal0.9g0.5g0g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Voi 1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g78kcal5g1.2g5.6g0g
Valittu annoskoko29g39kcal2.5g0.6g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.3g0.3g1.4g0g
Arvot/100g100g136kcal8.7g2.1g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752