Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g208g666kcal18.7g108.2g12.5g18.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g8240kcal746.6g294.8g442g37.6g
Valittu annoskoko2808g4120kcal373.3g147.4g221g18.8g
Annoskoko puolitettuna1404g2060kcal186.7g73.7g110.5g9.4g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110