Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow75g263kcal6g58.5g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g1250kcal69.8g122g53.6g4.6g
Valittu annoskoko281g625kcal34.9g61g26.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna141g313kcal17.5g30.5g13.4g1.2g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728