Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)60g228kcal0.3g3.9g24g0g
Vehnäjauho, sunnuntai180g631kcal21.6g127.9g3.8g5.4g
Lihaliemikuutio Maggi33g93kcal3g2.3g7.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1802g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g601g601kcal72.1g15.6g28.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5652g3185kcal198g313.8g129g20.8g
Valittu annoskoko2826g1593kcal99g156.9g64.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna1413g796kcal49.5g78.5g32.3g5.2g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401