Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper38g270kcal0.4g0.4g30g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Ruisjauho Pirkka75g229kcal7.3g45.8g1.5g11.3g
Mustikka150g50kcal0.8g9.6g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g1263kcal17g152.2g64.2g32.6g
Valittu annoskoko283g631kcal8.5g76.1g32.1g16.3g
Annoskoko puolitettuna142g316kcal4.3g38.1g16.1g8.2g
Arvot/100g100g223kcal3g26.9g11.3g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277