Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g42g146kcal2.1g29.2g2.5g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g42g58kcal2.3g7.9g1.9g0g
Vispikerma Flora 20%42g92kcal1.3g2.1g8.3g0g
Sokeri 2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Mansikka 146g68kcal0.7g12.3g0.3g2.8g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka10g4kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g753kcal13g109.2g26g5.6g
Valittu annoskoko284g377kcal6.5g54.6g13g2.8g
Annoskoko puolitettuna142g188kcal3.3g27.3g6.5g1.4g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.3g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397