Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 331g473kcal41.4g1g34g0g
Sokeri 512g2078kcal0g511.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai587g2055kcal70.5g416.9g12.3g17.6g
Voi 452g3277kcal5.4g1.8g367.2g0g
Maito, Kevyt301g139kcal9.6g14.5g4.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 602g269kcal1.1g56.7g0.6g10.8g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g16851kcal258.4g2069.2g837.2g57g
Valittu annoskoko2832g8426kcal129.2g1034.6g418.6g28.5g
Annoskoko puolitettuna1416g4213kcal64.6g517.3g209.3g14.3g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760