Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g228g730kcal13.9g104.9g27.4g0g
Jauheliha porsaan 12%1596g3384kcal287.3g0g191.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g800g640kcal20.8g32g48g0g
Kananmuna, keitetty 212g302kcal26.5g0.6g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5672g10111kcal697g275g577.2g0g
Valittu annoskoko2836g5056kcal348.5g137.5g288.6g0g
Annoskoko puolitettuna1418g2528kcal174.3g68.8g144.3g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335590