Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Sokeri 43g172kcal0g42.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g227kcal7.8g46.1g1.4g1.9g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.6g0g0g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai43g152kcal5.2g30.7g0.9g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g2612kcal32.8g300.2g143.8g6.4g
Valittu annoskoko284g1306kcal16.4g150.1g71.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna142g653kcal8.2g75.1g36g1.6g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.8g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822