Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1257g425kcal38.5g61.6g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 327g1121kcal33.3g228.7g3.9g11.4g
Kananmuna kuoreton 277g394kcal34.6g0.8g28.3g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 320g1301kcal0g320.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g151kcal0g37.3g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g616g431kcal73.9g24.6g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g7647kcal360.6g1346.2g73.2g22.8g
Valittu annoskoko2840g3823kcal180.3g673.1g36.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna1420g1912kcal90.2g336.6g18.3g5.7g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886