Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha637g1057kcal120.9g0g63.6g0g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g318g432kcal16.5g80.8g4g7.4g
Vesi, vesijohtovesi 1591g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.5g13kcal0.4g0.3g1g0g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.3g0.1g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu191g241kcal21g0.6g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5696g3636kcal322.8g190.8g172.4g20.6g
Valittu annoskoko2848g1818kcal161.4g95.4g86.2g10.3g
Annoskoko puolitettuna1424g909kcal80.7g47.7g43.1g5.2g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468