Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Ruokasooda 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g2208kcal26.4g288.6g103.8g6.4g
Valittu annoskoko285g1104kcal13.2g144.3g51.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna143g552kcal6.6g72.2g26g1.6g
Arvot/100g100g387kcal4.6g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465