Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g9g84kcal0g0g9.4g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g125g213kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.6g5.8kcal0.2g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g704kcal51g19.2g44.6g6g
Valittu annoskoko285g352kcal25.5g9.6g22.3g3g
Annoskoko puolitettuna143g176kcal12.8g4.8g11.2g1.5g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773