Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 200g127kcal6g9.6g7g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.9g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g966kcal19.6g86.4g60.2g0g
Valittu annoskoko288g483kcal9.8g43.2g30.1g0g
Annoskoko puolitettuna144g241kcal4.9g21.6g15.1g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979