Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g23g74kcal1.4g10.7g2.8g0g
Jauheliha porsaan 12%162g344kcal29.2g0g19.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g81g65kcal2.1g3.2g4.9g0g
Kananmuna, keitetty 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1027kcal70.8g28g58.6g0g
Valittu annoskoko288g513kcal35.4g14g29.3g0g
Annoskoko puolitettuna144g257kcal17.7g7g14.7g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.9g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335590