Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2001g1266kcal60g96g70g0g
Sokeri 319g1294kcal0g318.6g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Voi 250g1814kcal3g1g203.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g9658kcal196.2g862g603g0.2g
Valittu annoskoko2880g4829kcal98.1g431g301.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna1440g2415kcal49.1g215.5g150.8g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979