Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg16g8.3kcal0.2g1.8g0g0g
Atria kevyt jauheliha6.3g11kcal1.2g0g0.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g53kcal3g4g2.4g0g
Valittu annoskoko29g26kcal1.5g2g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.8g1g0.6g0g
Arvot/100g100g90kcal5.2g6.9g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643