Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 20g21kcal4.5g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g114kcal9g2.8g7.2g0g
Valittu annoskoko29g57kcal4.5g1.4g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna15g28kcal2.3g0.7g1.8g0g
Arvot/100g100g196kcal15.5g4.8g12.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744