Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g61kcal2.6g0.6g5.2g0g
Valittu annoskoko29g30kcal1.3g0.3g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal0.7g0.2g1.3g0g
Arvot/100g100g104kcal4.5g1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102