Suklaakakku (helppo kahvikakku)

- sulata voi ja suklaa kattilassa
- sekoita kuivat aineet
- lisää vähän jäähtynyt voi/suklaa seos, munat ja neste ja sekoita puuhaarukalla (ei vatkainta)
- nesteenä voit käyttää myös kookosmaitoa, vettä tai maitoa
- paista 175-200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Akunttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.4kcal0.3g1.7g0g0.1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2.4g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Taloussuklaa, 1 pala (Fazer), annos 6.25g3.4g18kcal0.1g2g1g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Appelsiinimehu, Rainbow7.6g3kcal0g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g193kcal2.2g25.4g9g1.2g
Valittu annoskoko30g96kcal1.1g12.7g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g48kcal0.6g6.4g2.3g0.3g
Arvot/100g100g325kcal3.7g42.9g15.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219835