Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8.2g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki4.7g12kcal0.6g0.3g1g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g39kcal1.4g3.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko30g19kcal0.7g1.6g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.4g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g66kcal2.4g5.4g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468