KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g2.3g13kcal0.2g0.5g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.6g5kcal0.4g0.2g0.3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka3.1g12kcal0g2.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g201kcal5.2g7.6g16.4g0g
Valittu annoskoko30g100kcal2.6g3.8g8.2g0g
Annoskoko puolitettuna15g50kcal1.3g1.9g4.1g0g
Arvot/100g100g338kcal8.8g12.8g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156