Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 75g171kcal14.3g0g12.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.7g2.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g600kcal33.6g35g36.2g2.8g
Valittu annoskoko290g300kcal16.8g17.5g18.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna145g150kcal8.4g8.8g9.1g0.7g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082