Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g56g410kcal0.6g0.6g44.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.4g2.5g
Kaurahiutale 15g56kcal2.2g8.5g1.1g1.5g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g1966kcal26.6g230.4g98.8g13.2g
Valittu annoskoko291g983kcal13.3g115.2g49.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna146g492kcal6.7g57.6g24.7g3.3g
Arvot/100g100g338kcal4.6g39.6g17g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181