Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g94g16kcal1.8g2g0.2g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g42g142kcal0.8g1.3g14.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g607kcal25g6.6g52.6g0g
Valittu annoskoko292g304kcal12.5g3.3g26.3g0g
Annoskoko puolitettuna146g152kcal6.3g1.7g13.2g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102