Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 86g24kcal1g3.5g0.2g1.8g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g43g41kcal8.6g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 143g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g198kcal20.2g9.2g7g4.2g
Valittu annoskoko292g99kcal10.1g4.6g3.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna146g49kcal5.1g2.3g1.8g1.1g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834