Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Rasvaton maito valio150g49kcal4.9g7.3g0g0g
Kananmuna, annos 65g49g61kcal5.4g0.1g4.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g1033kcal31g133.6g40g3.4g
Valittu annoskoko293g517kcal15.5g66.8g20g1.7g
Annoskoko puolitettuna146g258kcal7.8g33.4g10g0.9g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.8g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412