Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse135g1000kcal0g0g110.8g0g
Sipulikuutiot rainbow300g30kcal4.5g4.5g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%751g638kcal7.5g33.8g52.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g300g511kcal22.5g4.5g45g0g
Poronkäristys, Polarica1442g1874kcal288.3g0g86.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g8105kcal645.6g85.6g589.8g0g
Valittu annoskoko2928g4053kcal322.8g42.8g294.9g0g
Annoskoko puolitettuna1464g2026kcal161.4g21.4g147.5g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713