Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)90g251kcal16.2g0g20.7g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g90g324kcal10.8g67.5g1.3g3.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)83g29kcal0.8g5.7g0.4g1.2g
Porkkanaraaste 200g16g4.3kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipulikuutiot Apetit16g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g1225kcal56.2g149.6g44.8g9.4g
Valittu annoskoko295g613kcal28.1g74.8g22.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna147g306kcal14.1g37.4g11.2g2.4g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589