Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g508g3707kcal5.1g5.1g406.2g0g
Sokeri 540g2190kcal0g539g0g0g
Kananmuna kuoreton 419g598kcal52.4g1.3g42.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g254g152kcal9.4g18.5g5.1g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g102kcal0g25.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 660g2265kcal67.3g462.1g7.9g23.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 31g113kcal5.6g3.4g6.6g9.3g
Marianne crush 150g381g1638kcal4.6g327.5g32g6.5g
Voi, 1 tl, 5 g21g150kcal0.2g0.2g16.5g0g
Sokeri 22g89kcal0g21.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g10g6.1kcal0.4g0.7g0.2g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.1kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.3g4.7kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Marianne crush 150g16g67kcal0.2g13.3g1.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5888g22445kcal301.8g2885.8g1042g81.2g
Valittu annoskoko2944g11222kcal150.9g1442.9g521g40.6g
Annoskoko puolitettuna1472g5611kcal75.5g721.5g260.5g20.3g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050