Suklaakakku (helppo kahvikakku)

- sulata voi ja suklaa kattilassa
- sekoita kuivat aineet
- lisää vähän jäähtynyt voi/suklaa seos, munat ja neste ja sekoita puuhaarukalla (ei vatkainta)
- nesteenä voit käyttää myös kookosmaitoa, vettä tai maitoa
- paista 175-200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Akunttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 64g261kcal0g64.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.2g0.3g0.9g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g24g76kcal4.2g13.2g0.7g3.2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Voi 38g274kcal0.4g0.2g30.7g0g
Taloussuklaa, 1 pala (Fazer), annos 6.25g34g179kcal1.3g20.1g10.2g1.9g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.8g0g
Appelsiinimehu, Rainbow76g30kcal0.4g7.6g0.4g0g
Kaakaojauhe, X-tra3g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1926kcal25g254.2g90.4g12g
Valittu annoskoko295g963kcal12.5g127.1g45.2g6g
Annoskoko puolitettuna148g482kcal6.3g63.6g22.6g3g
Arvot/100g100g327kcal4.2g43.1g15.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219835