Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g750g262kcal7.5g48.7g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka150g41kcal2.8g6.3g0.3g3.6g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g150g525kcal19.6g104g2.5g4.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal1.9g1.9g3.9g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5916g2369kcal71.4g363.2g67.2g33.2g
Valittu annoskoko2958g1184kcal35.7g181.6g33.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna1479g592kcal17.9g90.8g16.8g8.3g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625