Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Poronpaisti 87g159kcal26.9g0g5.6g0g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali146g31kcal1.7g5g0.3g3.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g483kcal58.4g16.4g19.2g8.8g
Valittu annoskoko297g242kcal29.2g8.2g9.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna148g121kcal14.6g4.1g4.8g2.2g
Arvot/100g100g81kcal9.8g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271