Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g181g308kcal34.5g0g18.1g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Sipuli 91g27kcal1.1g4.4g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g743kcal77.4g9g41.8g3g
Valittu annoskoko297g371kcal38.7g4.5g20.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna149g186kcal19.4g2.3g10.5g0.8g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176