KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g23g129kcal2.3g5.3g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g62g455kcal0.6g0.6g49.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton16g50kcal3.6g1.6g3.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka31g117kcal0.4g28.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)156g196kcal17.1g0.5g14g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g9g56kcal2.2g0.6g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g2004kcal52.4g74.6g164g0g
Valittu annoskoko298g1002kcal26.2g37.3g82g0g
Annoskoko puolitettuna149g501kcal13.1g18.7g41g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156