Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt113g79kcal2.9g7.3g3.6g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Arla Apetina Feta 3%56g62kcal10.1g1.1g1.7g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g664kcal69.2g18.4g33.2g1.2g
Valittu annoskoko298g332kcal34.6g9.2g16.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna149g166kcal17.3g4.6g8.3g0.3g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211