Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1392g1837kcal182.4g4.2g115.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g824g3345kcal0g824g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g232g812kcal30.2g157.8g5.6g0g
Perunajauhot,rainbow472g1529kcal0.5g382.3g0.5g6.6g
Leivontamargariini Euroshopper56g403kcal0.6g0.6g44.8g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5992g15925kcal429.4g2753g332.8g13.4g
Valittu annoskoko2996g7962kcal214.7g1376.5g166.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna1498g3981kcal107.4g688.3g83.2g3.4g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746