Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.7kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Aprikoosihillo (Rainbow)4g7.9kcal0g2g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g6.2g33kcal0.5g1.9g2.6g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g251kcal3.4g21.6g16.6g0.8g
Valittu annoskoko30g126kcal1.7g10.8g8.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g63kcal0.9g5.4g4.2g0.2g
Arvot/100g100g418kcal5.7g36g27.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381