Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g13kcal0.8g1.4g0g0.4g
Valittu annoskoko30g6kcal0.4g0.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g21kcal1.3g2.3g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122