Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Hirvenjauheliha oma saalis6.7g7.5kcal1.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g30kcal3.4g1.6g1g0.8g
Valittu annoskoko30g15kcal1.7g0.8g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.9g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g50kcal5.6g2.6g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407